Logos De Groot-DGDL Wit icoonWie is De Groot Lastechniek?

De Groot Lastechniek (De Groot Lasopleidingen, De Groot Technisch Uitzendbureau, De Groot Detachering is een overkoepelend begrip op het gebied van personeelsflexibiliteit en opleidingen in de technische (metaal)sector.

 
Logos De Groot-DGU Wit icoonDe Groot Technisch Uitzendbureau

Ruim 5 jaar levert De Groot Technisch Uitzendbureau verschillende personeelsdiensten in het segment (metaal) techniek. Hierin gaan we verder dan de meeste uitzendbureaus.


Door een unieke ijzersterke samenwerking tussen De Groot Technisch Uitzendbureau en De Groot Lasopleidingen bent u altijd verzekerd van goed opgeleid personeel.
De Groot Technisch Uitzendbureau is een uitzendbureau dat (las)technische medewerkers voorziet van een (nieuwe) baan bij een van haar opdrachtgevers. Binnen ons kandidaten bestand beschikt De Groot Uitzendbureau over een breed geschoolde groep krachten waaruit vaak snel geleverd kan worden. Onze kernservices zijn uitzenden, detacheren, werving & selectie, scholing, payroll.

Voordelen van uitzendpersoneel

  • Maximale flexibiliteit: u bent niet gebonden aan een arbeidsovereenkomst. - Snelle levering: wij beschikken over een uitgebreid bestand van specialisten waar u als opdrachtgever direct gebruik van kunt maken.
  • ‘’No cure, no pay’’-garantieregeling: u betaalt pas op het moment dat u een kandidaat gevonden heeft en daadwerkelijk gaat starten.

Payrolling

Met payrolling houdt u uw personeelsbestand en dus ook uw personeelskosten maximaal flexibel. U werft en selecteert zelf uw personeel en De Groot Technisch Uitzendbureau biedt ze een arbeidsovereenkomt aan. Ze gaan bij u aan het werk op uitzend- of detacheringsbasis. Zo loopt u geen arbeidsrechtelijk risico. Met payrolling heeft u het voordeel dat u niet gebonden bent aan een proeftijd om te beoordelen of de medewerker voldoet aan uw eisen en wellicht in aanmerking komt voor een vast contract. U kunt zelf bepalen hoe lang de periode is (max. 78 gewerkte weken) dat u de nieuwe medewerker via De Groot Technisch Uitzendbureau werkt. Ook bespaart u tijd, omdat wij de loon- en personeelsadministratie voor onze rekening nemen.

Werving & Selectie

Heeft u uw keuze gemaakt voor de juiste kandidaat, dan kunt u hem/haar direct vanaf dag 1 bij u in dienst nemen. Uw nieuwe medewerker komt dan vanaf de eerste werkdag bij u op de loonlijst. U betaalt voor de bemiddeling aan De Groot Technisch Uitzendbureau een eenmalige Werving & Selectiefee.

Kwaliteit en veiligheid is gegarandeerd

De medewerkers staan bij De Groot Technisch Uitzendbureau op de loonlijst en worden volgens Nederlandse wetgeving verloont en betaald. De Groot Technisch Uitzendbureau is lid van de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen), is aangesloten bij SNA (Stichting Normering Arbeid), is VRO-erkend en beschikken over een G-rekening.

ABU

Logos De Groot-DGL Wit icoonDe Groot Lasopleidingen

De Groot Lasopleidingen is een NIL erkend opleidingsinstituut dat zich volledig richt op het gehele scala lastechnieken. Variërend van uiterst gespecialiseerde scholing tot basis en bijscholingscursussen volgens de laatste methoden en technieken; u vindt bij ons alle lasopleidingen onder één dak. Wij beschikken over een modern ingerichte lasschool voor praktisch onderricht in de verschillende lastechnieken. Daarnaast biedt een speciaal ingericht leslokaal de cursist de mogelijkheden zich te verdiepen in de theoretische aspecten van het lassen. Voor de gevorderde lasser die zich verder wil ontwikkelen en breder wil oriënteren bieden wij de kaderopleidingen Meesterlasser (IWP) en Lasspecialist (IWS) aan. Naast uiteenlopende cursussen kunt u bij ons ook terecht voor advies, kwalificatie en certificering volgens nationale en internationale normen (ASME IX, AWS D1.1 en NEN EN 15614 en EN 287-1:2004).

Logos De Groot-DGD Wit icoonDe Groot Detachering

De Groot Detachering is onze detacheringstak. Vaste lastechnische medewerkers die in dienst zijn bij De Groot Detachering worden over het algemeen langdurig gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Alle vaste medewerkers worden continu opgeleid, bijgeschoold en getraind. Ze zijn dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. De Groot Detachering verzorgt de werving & selectie, de hele personele administratie en het arbeidsvoorwaardenpakket. De professionals zijn bij De Groot Detachering in dienst en u maakt tijdelijk of voor een langere duur gebruik van hen.