Banner website Lasserskwalificatie in 1 dag

Voor het gebruik van Lascertificaat.nl sluit u een abonnement af. Hierna ontvangt u inloggegevens voor één of meerdere gebruikers en krijgt u een eigen account zodat u inzicht krijgt in alle lasmethode en lasserkwalificaties van uw organisatie, de namen van uw lassers met de lasprocessen die ze beheersen (met verloopdatum van de certificaten) en uw bedrijfsgegevens. De lascoördinator kan heel makkelijk zoeken op lasser, op lasproces  en op laskwalificatie.

Stap 1: Sluit een abonnement af

Bekijk de tarieven

 


Stap 2: Documenteren van lascertificaten

De Groot Lasopleidingen voert al uw gegevens in en zorgt ervoor dat alle documenten op de juiste wijze gearchiveerd worden. Het enige wat de lascoördinator hoeft te doen, is de mailbox bijhouden en als verlenging nodig is de instructies volgen die lascertificaat.nl aangeeft.

Om ervoor te zorgen dat de lascoördinator tijdig op de hoogte wordt gehouden, stuurt lascertificaat.nl vier en twee weken voor het verlopen van het certificaat een e-mailbericht. Dit biedt u voldoende  kans om de instructies op te  volgen die nodig zijn om het betreffende lascertificaat te gaan verlengen. Mocht u na deze twee meldingen geen stappen ondernemen dan gaan wij ervan uit dat het lascertificaat niet hoeft te worden verlengd.


Stap 3: Maak uw keuze voor de manier waarop u het certificaat wilt verlengen

Na de melding dat het lascertificaat gaat verlopen, kunt u aangeven op welke wijze u het lascertificaat wilt verlengen. U kunt een keuze maken uit :

  • Doorstempelen lasverlenglijst op basis van door u aangeleverde NDO/DO volume rapporten
  • Het maken van een proeflas bij De Groot lasopleidingen
  • Het aanleveren van een proefstuk voor beproeving

Nadat u uw voorkeur heeft aangegeven, ontvangt u van ons een kostenoverzicht van de verlenging.

 

Wilt u ook uw certificaten gemakkelijk beheren?

Heeft u interesse in het ontzorgen van de lascoördinator? En daarmee in een perfect beheer van uw lasmethode en lasserkwalificaties? Vul dan uw naam en e-mailadres in, dan neemt Lascertificaat.nl contact met u op.

Contactformulier

Naam*
Vul uw naam in

E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in

Opmerkingen*
Vul uw opmerkingen in

Invalid Input